Card bancar In siguranta si control Simplu si rapid

Plata online cu cardul Pentru a-ti usura plata online cu cardul poti sa-l salvezi direct din contul tau de client Algano KIDS sau la oricare dintre cumparaturile tale. Cum platesc online? Daca ai cardul salvat in contul Algano KIDS, e cel mai simplu: selecteaza-l din metodele de plata disponibile si apasa butonul Trimite comanda. Plata se efectueaza automat.

Daca ai un card pe care inca nu l-ai salvat in contul tau Algano KIDS, selecteaza metoda de plata Card de credit sau de debit, optiunea Card nou, apasa butonul Trimite comanda, completeaza datele cardului tau in noua fereastra PayU si apasa butonul Plateste.

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau Algano KIDS. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare. Daca alegi sa salvezi cardul, la urmatoarea comanda il vei putea selecta fara a mai fi nevoie sa introduci toate datele.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, incepand cu 14 septembrie, bancile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password